"An interior world to discover"

"An interior world to discover"
"An interior world to discover" Un món interior per descobrir "Un mundo interior por descobrir" mixed media, 73x100cm, march2014

domingo, 15 de abril de 2012

Biografia per a la Galeria Arteca, Biblioteca de Palafrugell

Nascut a Barcelona el 1979. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Ha crescut rodejat del divers i reconegut art que s'estampava i s'estampa al Taller 46 de gravats del seu avi, l'artista i gravador Joan Barbarà. Parlem d'artistes com Modest Cuixart o Tano Pissano.
Pel Sant Jordi del 2006 va presentar el seu llibre "Filosofia de l'Ànima" que recull els seus assajos filosòfics. Aquesta filosofia és la que intenta transmeta amb la seva obra plàstica sota el projecte titulat "L'Humà a la recerca de l' Ésser": A la Humanitat actual hauríem de saber ser simplement Éssers abans que Humans per obtenir la consciència completa del que som en realitat: Éssers Humans.
Intenta que la seva obra evolucioni envers la metafísica, la poesia reflexiva i l'espiritualitat continguda a través dels colors vius i la pròpia imaginació. Una obra especial, diferent, misteriosa, plena de color i energia. La seva única pretensió és mantenir-se fidel a si mateix, al que sent, al seu sentiment, per expressar l'interior de l' Ànima.

No hay comentarios: